Sokan fordultok hozzám, illetve a női jógához azzal a céllal, hogy megtámogassátok a gyermekvállalást – fogantatást és magzatmegtartást.

Ennek mindig nagyon örül a szívem, mert a várakozó kis lelkek szeretnek olyan otthonba megérkezni, ahol tudatosan készülnek az érkezésére.

A Holdidő Jógakör tanfolyamain, foglalkozásain közvetve és közvetlenül, kimondva vagy kimondatlanul folyamatosan a női termékenységet segítő, gyógyító és egyensúlyban tartó energiákkal dolgozunk, amely elengedhetetlen feltétele a vágyott gyermek megérkezésének (is).

Tudnotok kell: nincs egységes recept! Ez egy út – kinek hosszabb, kinek rövidebb, attól függően, milyen viszonyban vagytok nőiségetekkel, hol tartatok az önfejlesztés folyamatában, illetve mit kell még megoldanotok az életetekben, hogy minden feltétel adott legyen a benneteket szülőnek választó lélek vagy lelkek leszületéséhez.

Ehhez nagyon sokat hozzátesznek a tematikus tanfolyamok, még akkor is, ha látszólag nem kapcsolódnak közvetlenül a babavárás folyamatához – ám, nagyon sok egyéni blokkot  és inaktív energiaforrást tudunk feltárni a célzottabb egyéni jóga foglalkozásokon, illetve a “Baba behívó” workshopokon.

Az egyéni alkalmakat igény szerint meg lehet támogatni Bach virágesszenciákkal is, amelyek az érzelmi háttér megértéséhez és rendezéséhez adnak kulcsot a kezünkben. Az esszenciák működéséről bővebben ITT olvashatsz.

Természetesen sok más alternatív és orvosi módszer áll rendelkezésre a baba érkezésének megtámogatására. Konzultáció, illetve a közös jógázás során ezekről is beszélgetünk, hogy lássuk, mire vagy nyitott, és összerakjuk a számodra leghitelesebb és leghatékonyabb „csomagot”.

 

Akkor is érdemes a női jógához fordulnod, ha IVF (hétköznapi nevén: lombik program) beavatkozásra szeretnél felkészülni. Ilyenkor mindig a kezelőorvossal együttműködve, hétről hétre személyre szabottan felépített biztonságos ászanasorokkal, légzéstechnikákkal és relaxációkkal segítjük a folyamatot.

Babavárás – tudatos felkészülés