Kertész leszek, fát nevelek …

Ezen a tavaszból nyárba vezető női jóga tanfolyamon az idei év meghatározó energiájával – FA SÁRKÁNY – együttműködve fogunk jógázni.

Megragadva az „univerzum mosolyát” – ahogy egyes források erre az energiára utalnak -, a tanfolyam foglalkozásainak fő célkitűzése az, hogy mi is rá tudjunk mosolyogni nőiségünkre, és minőségi előrelépést tegyünk az utunkon.

A Fa Sárkány a kínai asztrológia szerinti megközelítése 2024 domináns energetikai áramlatának. Mivel a keleti filozófiák nyelve, szemlélete – így a taoizmus és a jóga is – igen közel áll egymáshoz, a női jóga eszközeivel meg tudjuk ragadni a folyamat lényegét, és át tudjuk azt ültetni mindennapi életünk történéseire.

Kertészek leszünk: vágyaink, álmaink, kijelölt feladataink fáját fogjuk ápolni, gyümölcsözővé tenni. Az univerzum segít, de mivel sült galamb ritkán potyog az égből, jó, ha a megvalósulásban aktív szerepet vállalunk.

Ha vannak olyan céljaid, aminek elérésén már dolgozol egy ideje, és szeretnéd a folyamatod megolajozni, csatlakozz hozzánk a tanfolyamon.

Mosolyogjunk vissza az univerzumra együtt!

A tanfolyamot tartja: Zagyva Enikő, női jóga és yin jóga oktató

A tanfolyam dátuma: 2024. március 21 – május 16..

Tanfolyami napok és időpontok: csütörtökönként 18.00 – 19.30

A tanfolyam ára 27 000 Ft

A tanfolyamra előzetes jelentkezés szükséges – ezt 3000 Ft előleg befizetésével teheted meg 2023. március 8-ig a helyszínen vagy átutalással.

Helyszín: Bamboo Beauty Szépség és Egészségház, sóterem (6721 Szeged, Háló u. 3.)

További információ és jelentkezés:

messenger üzenetben a Holdidő Jógakör FB oldalán keresztül

telefonon (+36 20 482 9012)

emailben: holdidojogakor@holdidojoga.hu

Erre a tanfolyamra a jelentkezés már lezárult.

A következő aktuális tanfolyami kiírás májusban várható. Kérlek, látogass vissza az oldalra később vagy kövesd a Holdidő Jógakör facebook oldalát.

Kertész leszek, fát nevelek