Holdidő jógakör
/*! elementor - v3.21.0 - 18-04-2024 */ .elementor-heading-title{padding:0;margin:0;line-height:1}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title[class*=elementor-size-]>a{color:inherit;font-size:inherit;line-height:inherit}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-small{font-size:15px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-medium{font-size:19px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-large{font-size:29px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xl{font-size:39px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xxl{font-size:59px}

Keresd a nőt!

női jóga tanfolyam

Hol van benned a nő? Ki az a nő, aki benned van?

A tanfolyam 10 alkalma során a női energiaminőségek mentén haladva keressük a választ. Melyek ezek a minőségek? Az intuíció, a kreativitás, az érzelmek, a befogadóképesség, hogy csak néhány aspektust említsek.

Tíz megközelítésből térképezzük fel önmagunkat, ásunk mélyebbre önismeretünkben és támogatjuk meg testi – lelki egészségünket.

A tanfolyam során nőiségünk alappilléreihez térünk vissza, de új szemszögből közelítjük meg azokat. Így akkor is érdemes részt venned, ha most kezdesz ismerkedni a női jógával, és akkor is, ha már „régi motoros” vagy. A Holdidő Jógakörben eltöltendő tízszer 1,5 óra izgalmas egyéni és kollektív megéléséket, felismeréseket hozhat, melyek közelebb visznek önmagadhoz, kapcsolataidhoz, életed mozgatórugóihoz, rejtett vonulataihoz.

 

Aki keres, talál! Keresd, találd meg, s ha szeretnéd alakítsd velünk, köztünk.  együtt. Találd meg az egyedit, a közösetKeresd a nőt velünk, köztünk

A tanfolyam időtartama: 2024. március 18 – június 03.

Tanfolyami napok és időpontok: hétfőnként 18.00 – 19.30

A tanfolyamra előzetes jelentkezés szükséges – ezt 2000 Ft előleg befizetésével teheted meg mácius  14-ig személyesen vagy átutalással.

A tanfolyam teljes ára: 33 000 Ft

Helyszín: Bamboo Beauty Szépség- és Egészségház, Szeged, Háló utca, Sóterem (4-es kapucsengő)

A tanfolyamot tartja: Zagyva Enikő – női jóga és yin jóga oktató

További információ és jelentkezés:

messenger üzenetben

telefonon (+36 20 482 9012)

emailben: holdidojogakor@holdidojoga.hu

Event registration closed.

Date And Time :

2024. március 18 - június 3.

Event Category :

Event Visitor :

2024-03-18

Share :