Holdidő jógakör

Érdemes részt venned a tanfolyamon, ha

  • már diagnosztizálták nálad az endometriózis állapotát
  • még nincs diagnózis, de több jel (fájdalmas és/vagy rendszertelen menstruáció, krónikus kismedencei fájdalom, a puffadás, fájdalmas széklet- és vizeletürítés, fájdalmas szexuális együttlét) is arra mutat, hogy esetleg nálad is ez húzódhat meg a háttérben
  • már túlestél egy- vagy több műtéti beavatkozáson, és nagyon szeretnéd megelőzni a továbbiakat
  • szeretnél javítani életed minőségén és endóval együtt is teljes értékű nőnek érezni magad.

Amit a tanfolyamon kapsz, nem varázsszer, nem az egyedül üdvözítő, módszer. Ilyet nem ígérhetek. Hogyan tehetném, amikor az orvostudomány sem lát tisztán ebben a kérdésben.

Amit én nyújtok neked, az egy lehetőség, hogy te vehesd a kezedbe az irányítást nőiséged felett.

A tanfolyam 6 alkalma során a Naliní női jóga és a yin jóga eszközeivel tisztogatjuk majd az utat, amely elvezethet a vágyott célhoz: az endometriózisból való kigyógyuláshoz. Dolgozunk a testtel, hogy csökkenthesd a fájdalmas fizikai tüneteket, és dolgozunk a lélekkel, amely a testeden keresztül szól hozzád, üzen neked, kéri a segítségedet.

„… a természetben minden a túlélés érdekében történik, így van ez az embernél, az emberi szervezetben is. Egy elváltozás kialakulási okainál figyelembe kell vennünk programozó és kiváltó eseményeinket. Sherlock Holmesként kell részt vennünk a játékban. A játék célja, hogy megfejtsünk kódokat, azaz tudatossá váljunk olyan tudatalatti programokra, hiedelmekre, amik a testünket és a körülményeinket irányítják. A kód megfejtése, azaz a tudatos szintre emelés, kinyit egy ajtót a tovább jutáshoz, körülményeink változásához vagy éppen a spontán gyógyuláshoz. „Amint bent, úgy kint.” „Amilyen a mikrokozmosz, ugyanolyan a makrokozmosz.” Ez a játék több puzzle darabból áll és sosem tudhatjuk, hogy melyik puzzle darabka adja majd ki a teljes képet, ezért érdemes nyitottnak lennünk, megfigyelővé válnunk.”

A teljes cikket ITT olvashatod. Érdemes!

A tanfolyamot tartja: Zagyva Enikő, Naliní női jóga és Yin jóga oktató

Kezdete: minimum 5 fő jelentkezése esetén, előre egyeztetett időpontokban 

 A tanfolyam ára: 25 000 Ft / 6 alkalom

Amennyiben érdekel a lehetőség, kérlek, küldj egy emailt a fenti címre, hogy számon tarthassalak, és értesítselek, amint lehetőség nyílik a tanfolyam elindítására. 

To register for this event email your details to holdidojoga@holdidojoga.com

Register using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

Date And Time :

egyeztetés alatt

Event Category :

Event Visitor :

Share :