A Holdidő Jógakör TI vagytok.

Ti, kedves nők – kamaszkortól időskorig terjedő korosztályban -, akik velem jógáztok hétről hétre felélesztve és erősítve női minőségeteket, energiátokat, s kiterjesztve gyógyító erőtöket magatokról a benneteket körülvevőkre.

 
” … minden egyes alkalommal kaptam valamit, ami NEKEM szólt.”
 
” A női kör ereje és energiája! Ez volt az, amit kerestem. Ez az, ami legmélyebb megéléseket és változásokat hozta az élemben …”

 

Az oktató

Zagyva Enikő – a kapocs, aki összefogja a holdidő jógakör „gyöngyszemeit”, benneteket.

Nőként, feleségként és kétgyermekes édesanyaként egyaránt a női egészség elkötelezett híve vagyok. Több mint tíz évvel ezelőtt kezdtem jógázni, de a jóga bizonyos elemei már réges-rég ott vannak az életemben, csak épp nem tudtam, hogy azok egy nagyobb rendszer részei.

A női jógával való találkozásomban a sors keze volt benne. Jógás nyílt napi rendezvény egyik kiszemelt eseményére igyekeztem, de elnéztem az időt, és egy órával korábban érkeztem a helyszínre. Az így nyert időt kihasználva benéztem egy másik foglalkozásra is. Női jóga volt. Már az első 10 percben tudtam, hogy valójában EZÉRT érkeztem! Attól kezdve sorra végigjártam az eseményt szervező stúdió női jóga tanfolyamait, és minden egyes alkalommal kaptam valamit, ami NEKEM szólt.

Nem voltak egészségügyi gondjaim, amikor jógázni kezdtem, mégis gyógyulást éreztem. Finom változáson mentem keresztül. Kezdtem tényleg nőnek érezni magam, és mások is kezdtek valóban nőként tekinteni rám.

Aztán az élet úgy hozta, hogy távol kerültem a stúdiótól és a női jóga tanfolyamoktól. Semmi gond, mondtam magamnak, majd jógázok önállóan. Ezt meg is tettem, de valami hiányzott. Hogy mi, arra csak akkor döbbentem rá, amikor egykori oktatóm biztatására belekezdtem a női jógaoktatói képzésbe. A női kör ereje és energiája! Ez volt az, amit kerestem. Ez az, ami legmélyebb megéléseket és változásokat hozta az élemben, s amit egymagamban nem tudtam megteremteni. A képzés minden egyes hétvégéjén ámulva konstatáltam, hogy a női kreativitás, segíteni akarás és tudás, átalakulási képesség kiapadhatatlan, és a szivárvány minden színárnyalatánál változatosabb. A női lélek hihetetlen csodákra képes – különösen, ha maga mellett tudhatja a férfi energiák szerető támogatását is.

Ez az az érzés és tudás, amit szeretnék megosztani minél több nővel, hogy megtapasztalják, nőnek lenni fantasztikusan jó dolog.”

Holdidő Jógakör