logo

Virágzó Nő

Virágzó nő – Naliní női jóga tanfolyam virágenergiákkal

A női lélek olyan változatos és sokrétű, mint az erdők, mezők virágai. Miért ne hívjuk hát segítségül a természetnek e végtelenül gazdag világát ahhoz, hogy kibontakoztassuk nőiségünket?

A Naliní női jóga eszköztárát a Bach virágesszenciákkal kiegészítve még finomabbra hangolhatjuk fejlődésünket.

Ha szeretnéd megérteni lelked rezdüléseit, tested jelzéseit, kedélyed változásait, s mindezt egészséged támogatására felhasználni, akkor ott a helyed a tanfolyamon.

A nyolc egymást követő foglalkozáson betekintést nyerhetsz a Bach virágesszenciák családjába, megismerheted, hogyan tükrözik vissza személyiséged legbelsőbb magját és támogatják annak harmóniáját, hogyan segítik az eszmélést, a megértést, az elakadások oldását jelenlegi élethelyzetedben, s lehetőséged lesz szó szerint belekóstolni az esszenciákkal együtt történő jógázásba.

El sem hinnéd, milyen változásokra vagy képes a virágok energiájával! NAGYON FONTOS azonban tudnod: az esszenciák nem oldják meg helyetted a feladatokat. Nem csodabogyók, melyek megspórolják neked az út megtételét! A Naliní női jógával kézen fogva azonban gondos bábaként kísérnek ezen az úton, s jelzik, merre haladj.

Egy igazán női tanfolyam – rólad, neked, érted!

A tanfolyamot tartja: Zagyva Enikő, Naliní női jóga és Yin jóga oktató

Kezdete: 2019. november 04 (dec. 23.)

Időpontja: hétfőnként 17.30 – 19.00

A tanfolyam ára 16 000 Ft (8 x 2000Ft)

A tanfolyamra előzetes jelentkezés szükséges – ezt 2000 Ft előleg befizetésével teheted meg október 28-ig a helyszínen vagy átutalással.

A tanfolyamot kiegészítheted egy egyéni konzultációval, amely során személyedre szabott Bach virágesszencia keveréket kapsz egy általad fontosnak tartott életterülethez, feladathoz, probléma megoldásához vagy női fejlődésed megtámogatásához. A konzultáció részleteit a tanfolyamon személyesen vagy telefonon egyeztetheted.

Helyszín: Bamboo Beauty Szépség és Egészségház, Sóterem (6721 Szeged, Háló u. 3.)

További info: +36 20 482 9012; holdidojoga@holdidojoga.hu

Facebook: Virágzó Nő