logo

Varázslatos változás

Varázslatos változás

A szeptember 4-én kezdődő női jóga tanfolyamon mentorunk, tanítónk a természet bohó stílustanácsadója az ŐSZ lesz.

Ő a változások, a transzformáció nagymestere. Tőle tanulunk, az ő útmutatásai mentén haladunk saját változásainkat támogatva. Hét alkalommal hétféle kulcsot kapunk ahhoz, hogyan éljük meg az örök változást, hogy képesek legyünk benne meglátni, megérteni, kikristályosítani átalakulásaink kincseit.

Mindehhez felvonultatjuk India, Kína, a négy világtáj és az egyetemes emberi bölcsesség gazdag ruhatárát. Hozzátesszük saját nőiségünk ékszereit – a megújulási képességet, a kreativitást, az összefogást és a gondoskodást, így a női jóga kifutóján olyan dívaként vonulhatunk végig, hogy környezetünkben mi lehetünk a varázslatos változás mintapéldái.

Ígéretesen hangzik? Hihetetlen?

Bárhogy is érzed most, érdemes esélyt adnod magadnak és tanulnod az ősztől. A változás lételemünk, az ŐSZ pedig ennek kiváló szakértője!

A tanfolyamon való részvételnek nem feltétele a jógás előismeret, hiszen a női jóga eszközei minden korosztály, minden női életszakasz és szinte minden egészségi állapot esetén rugalmasan alakíthatók.

Változzunk együtt, változzunk női körben, változzunk a női jóga segítségével!

A tanfolyamot tartja: Zagyva Enikő, Naliní női jóga és yin jóga oktató

A tanfolyam dátuma: 2023. szeptember 04 – október 16.

Tanfolyami napok: hétfőnként 18.00 – 19.30

A tanfolyam ára 23 000 Ft

A tanfolyamra előzetes jelentkezés szükséges – ezt 3000 Ft előleg befizetésével teheted meg 2023. augusztus 31-ig a helyszínen vagy átutalással.

Helyszín: Bamboo Beauty Szépség és Egészségház, Balance terem (6721 Szeged, Háló u. 3.)

További info: +36 20 482 9012

email: holdidojoga@holdidojoga.hu