logo

Stresszkezelés női szemmel

Stresszkezelés női szemmel

 

Stresszmentes élet nincs! Stresszre igenis szükségünk van. De egyáltalán nem mindegy milyen típusú, milyen mennyiségű, és milyen tartós.

Mint mindent, a stresszt is egyensúlyban kell tartani. Ehhez azonban először fel kell ismerni – ez nem mindig egyszerű! – , ki kell ismerni a természetét, meg kell ismerni a lehetséges válaszadási módokat, s az adott pillanat számtalan változójához igazítva kell reagálni. Elég bonyolultnak hangzik, ugye? Valóban az, ezért nem is lehet egyedül üdvözítő módszert, biztos receptet adni arra vonatkozóan, hogyan kezeld a feszültség ezernyi fajtáját.

A lehetőségek minél szélesebb körének megismerésével azonban jelentősen növelheted az esélyét annak, hogy helyre tudd állítani az időről időre kibillenő egyensúlyt.

Mi nők más dolgok miatt válunk feszültté, mint a férfiak, és másképp is kezeljük a feszültséggel teli helyzeteket. Máshol és máshogyan raktározzuk a stresszt, eltérő módon dolgozzuk fel és engedjük el, ezért a velejárói és következményei is mások, mint a férfiak esetében.

Ezekre a különbségekre fektetünk nagy hangsúlyt a tanfolyam 8 alkalma során. Megismerkedünk a női stressz területekkel, megtanuljuk ezek helyes működtetését. Célzott gyakorlatokkal irányítjuk a feszültséget megfelelő irányba, tartjuk helyes mederben és oldjuk a stressz miatt kialakult testi – lelki görcsöket.

Gyere, csatlakozz te is, hogy ismét vagy továbbra is felszabadult, virágzó nőként élhesd az életed!

A tanfolyam ideje: 2019. május 20 – július 15.

A tanfolyam időpontja: hétfőnként 17.30 – 19.00

Helyszín: Bamboo Beauty Szépség és Egészségház; Szeged, Háló utca 3. Sóterem

A tanfolyam díja: 16 000 Ft

Jelentkezni 2000 Ft előleg befizetésével lehet a helyszínen vagy átutalással legkésőbb május 17-ig.

A helyek száma korlátozott! 

A tanfolyamot tartja: Zagyva Enikő, okleveles Naliní női jóga és Yin jóga oktató

További információ:

Telefonon: +36 20 482 9012

E-mailben: holdidojoga@holdidojoga.hu

Facebook: Stresszkezelés női szemmel

Amennyiben kifizeted a teljes tanfolyami díjat, de 1 – 1 alkalomra mégsem tudsz eljönni, pótolhatod a hiányzást bármelyik másik női jóga vagy yin jóga óráimon.

Távolmaradásodat kérlek, mindenképpen jelezd – minél előbb, de minimum 1 nappal a foglalkozás előtt!!!