logo

Nőiséged csakratérképe

NŐISÉGED CSAKRATÉRKÉPE

A szeptember 8-án induló 9 alkalmas női jóga tanfolyam során önmagunkat térképezzük fel a hét fő csakra szemüvegén keresztül.

Kilenc alkalommal végzünk olyan célirányos jógasort (pranayamákkal, mudrákkal, relaxációval), amelyek segítségével feltárhatod:

  • melyik csakra a te domináns energiakapud, és ez hogyan határozza meg a személyiségedet, világlátásodat, életed mozgatórugóit;
  • melyik a másodlagos csakrád, és az milyen módon hat arra, ahogyan a világban megjelensz és kifejezed önmagad;
  • melyik az. ún. támogató csakrád, amely formát ad mindennek, azaz meghatározza a módot, ahogyan megvalósítod önmagad és a céljaidat.

Izgalmas utazásnak ígérkezik!

Miközben hétre – hétre egyre átfogóbb képet alkotsz magadról, harmonizálod energetikai rendszered teljes csakrasorát is. Így a tanfolyam végére érve úgy léphetsz be az őszi időszakba, hogy már el is végezted az ilyenkor aktuális „nagytakarítást”, és feltöltötted energetika éléskamrádat.

A tanfolyamból akkor tudsz igazán sokat kihozni, ha már vannak alapismereteid energiarendszerünk működéséről, a hét fő csakra mibenlétéről, mivel a tanfolyamon sokat fogok hivatkozni ezekre. Ha ez teljesen új számodra, vagy csak hallomásból ismered a témát, ajánlom figyelmedbe a Holdidő Jógakör szeptember 5-én induló hétfőnkénti tanfolyamát (Energikus nő).

A tanfolyamot tartja: Zagyva Enikő, Naliní női jóga és yin jóga oktató

A tanfolyam dátuma: 2022. szeptember 08 – november 03.

Tanfolyami napok: csütörtökönként 18.00 – 19.30

A tanfolyam ára 22 000 Ft
A tanfolyamra előzetes jelentkezés szükséges – ezt 2000 Ft előleg befizetésével teheted meg szeptember 1-ig a helyszínen vagy átutalással.

Helyszín: Bamboo Beauty Szépség és Egészségház, sóterem (6721 Szeged, Háló u. 3.)

További info: +36 20 482 9012; holdidojoga@holdidojoga.hu