logo

Női univerzum

Női univerzum

„A világegyetem két örök rejtélye: az időutazás és a nők!” – mondja Dr. Emmett Brown szerepében Christopher Llyod a 80-as évek egyik nagy sikerű filmjében, a Vissza a jövőbe c. sci-fi komédiában.

Az időutazás még nagy falat lenne, női lényed megértésébe, a női univerzum feltérképezésének izgalmas kalandjába azonban belekóstolhatsz, ha részt veszel a Női univerzum Naliní női jóga tanfolyamon.

A 12 alkalmas tanfolyam foglalkozásain a jóga eszközeihez az asztrológusok évezredes tudását hívjuk segítségül. Megnézzük, miben és hogyan befolyásolják mindennapjainkat, egészségünket, viselkedésünket és életünk nagyobb fordulópontjait a bolygók, pontosabban a bolygók által felerősített energiaminőségek. Ezekre a minőségekre csatlakozunk rá női jógával, hogy támogassuk a bennünk zajló folyamatok, a velünk történő dolgok megértését, a mozaikkockák helyére kerülését.

11 bolygóval gyakorolunk együtt feltárva személyiségünk összetevőit és remélhetőleg egyre jobban megértve nőiségünk mozgatórugóit, illetve kerékkötőit.

Horoszkópelemzésre ne számíts, arra azonban igen, hogy esetleg egy teljesen új világkép alakul ki majd benned önmagadról.

Hozzuk le együtt a csillagokat az égről!

A tanfolyam időtartama: 2022. március 07 – május 30.

Tanfolyami napok és időpontok: hétfőnként 18.00 – 19.30

Helyszín: Bamboo Beauty Szépség és Egészségház, Balance terem

A tanfolyamot tartja: Zagyva Enikő, Naliní női jóga és yin jóga oktató

A tanfolyam díja: 26 000 Ft (12 alkalom)

Jelentkezni 2000 Ft előleg befizetésével lehet személyesen vagy átutalással.

Jelentkezési határidő: 2022. február 28.