logo

Keresd a nőt!

Keresd a nőt!

Hol van benned a nő? Ki az a nő, aki benned van?

A tanfolyam 10 alkalma során a női energiaminőségek mentén haladva keressük a választ. Melyek ezek a minőségek? Az intuíció, a kreativitás, az érzelmek, a befogadóképesség, hogy csak néhány aspektust említsek.

Tíz megközelítésből térképezzük fel önmagunkat, ásunk mélyebbre önismeretünkben és támogatjuk meg testi – lelki egészségünket.

A tanfolyam során nőiségünk alappilléreihez térünk vissza, de új szemszögből közelítjük meg azokat. Így akkor is érdemes részt venned, ha most kezdesz ismerkedni a női jógával, és akkor is, ha már „régi motoros” vagy. A Holdidő Jógakörben eltöltendő tízszer 1,5 óra izgalmas egyéni és kollektív megéléséket, felismeréseket hozhat, melyek közelebb visznek önmagadhoz, kapcsolataidhoz, életed mozgatórugóihoz, rejtett vonulataihoz.

Aki keres, talál! Keresd, találd meg, s ha szeretnéd alakítsd velünk, köztünk.  együtt. Találd meg az egyedit, a közösetKeresd a nőt velünk, köztünk

A tanfolyam időtartama: 2022. február 10 – április 14.

Tanfolyami napok és időpontok: csütörtökönként 18.00 – 19.30

A tanfolyamra előzetes jelentkezés szükséges – ezt 2000 Ft előleg befizetésével teheted meg február 7-ig a helyszínen vagy átutalással.

A tanfolyam teljes ára: 22 000 Ft

Helyszín: Bamboo Beauty Szépség- és Egészségház, Szeged, Háló utca, Sóterem (4-es kapucsengő)

A tanfolyamot tartja: Zagyva Enikő – női jóga és yin jóga oktató

További információ és jelentkezés:

messenger üzenetben

telefonon (+36 20 482 9012)

emailben: holdidojoga@holdidojoga.hu