logo

Kapcsolat jóga

Kapcsolat jóga

Kedves Babára Váró Hölgyek, Urak!

Ti is jól tudjátok, hogy a gyermekvállalás folyamata mindkét leendő szülőt egyformán érinti. Ez a fogantatáshoz vezető útra is vonatkozik. A gyermeket nem elég egyformán „akarni”, a megérkezéséért KÖZÖSEN tenni is kell. A nehezített fogantatás és magzatmegtartás esetén a feltáró lelki munkában MINDKÉT FÉL részvétele fontos. Az önismeret, önfejlesztés ugyanolyan lényeges, mint a kapcsolat dinamikájának tudatosítása, működtetése és egymás belső folyamatainak megértése.

Ezt az utat nagyon szépen és hatékonyan meg lehet támogatni a jóga eszközeivel. Az ászanák, légzéstechnikák, energetikai gyakorlatok, relaxációk és nem utolsósorban az együtt töltött minőségi idő segít

  • felszínre hozni mélyen ülő, esetleg a tudatalattiban rejtező dolgokat
  • helyére tenni sok – sok mozaikkockát
  • beindítani inaktív energiákat
  • kiépíteni és működtetni olyan kapcsolódásokat

amelyek mind – mind a vágyott cél elérését szolgálják.

Amennyiben a párotokkal együtt nyitottak vagytok erre a lehetőségre, láttok benne fantáziát, megszólít benneteket, őszinte szívvel és legjobb tudásommal, tapasztalatommal támogatlak, terelgetlek benneteket 8 – 10 vagy igény szerint több egymásra épülő jógafoglalkozás során, hogy megnyílhasson az a kapu, amelyen elvezet benneteket a találkozáshoz azzal kis lélekkel, akire oly nagyon vártok.

Keressetek bizalommal!

További információ:

+36 20 482 9012;

holdidojoga@holdidojoga.hu

vagy üzenhettek a Holdidő jógakör facebook oldalán is.