logo

Isteni nők

Isteni nők

Emlékeztek még arra, amikor a görög istennők által képviselt minőségeket keresgéltük és formáltuk önmagunkban a női jóga segítségével?

Íme, itt a folytatás: tágítva a perspektívát, ezúttal egy Föld körüli utazás során több kontinensről hívjuk meg a világunkat, nőiségünket formáló isteni nőket tanfolyami kereteink közé.

10 istennő – 10 földrajzi régió – 10 kultúra – 10 női jóga alkalom

Felszabadult együttlét hol könnyebb, hol súlyosabb tartalommal a női energiák sokfélesége jegyében – önmagunkért, nővéreinkért, a nőiség magára találásáért.

A jóga eszköztára lehetővé teszi, hogy a tér és az idő korlátait feloldva ki – ki a maga személyisége, tapasztalata és értékrendje szerint kapcsolódjon az egyetemes nőiséghez.

  • Ha a tudományos megközelítés áll hozzád közel, akkor számodra „a kollektív tudatalatti szövedékébe ágyazott ösztönös viselkedésminták” fognak felbukkanni egy – egy istennő alakjában (és persze Carl Jung, ennek a szemléletnek a megalkotója)
  • Ha ezoterikusabb irányból érkezel, akkor a világunkat – és így bennünket is – felépítő, működtető elemek, törvényszerűségek, folyamatok képviselői lesznek társaid a női jóga foglalkozásokon.
  • Amennyiben hagyományok ápolójaként szólít meg az esemény, akkor a világ gazdag kulturális értékeiből szemezgethetsz belső utazásokban.

A 10 alkalmas tanfolyam során mitológiai történeteken keresztül mélyítheted önismeretedet, gondoskodhatsz az egészségedről, érthetsz meg még többet a női létről, és adhatsz magadnak egy kellemes, felhőtlen 1,5 órát jó társaságban, gyógyító női körben.

A tanfolyamot tartja: Zagyva Enikő, Naliní női és yin jóga oktató

Kezdete: 2022. április 28.

Időpontja: csütörtökönként 18.00 – 19.30

A tanfolyam ára 22 000 Ft (10 alkalom).

A tanfolyamra előzetes jelentkezés szükséges – ezt 2000 Ft előleg befizetésével teheted meg április 24-ig a helyszínen vagy átutalással.

A helyek száma korlátozott, ezért érdemes minél előbb jelentkezned.

Helyszín: Bamboo Beauty Szépség és Egészségház (6721 Szeged, Háló u. 3.), Sóterem (4-es kapucsengő)

További info: +36 20 482 9012; holdidojoga@holdidojoga.hu