logo

EZERARCÚ NŐ

Ezerarcú Nő

 

  1. szeptember 6-án “maratoni” 14 alkalmas Naliní női jóga tanfolyam indul, amely során a női lét 13 archetípusával ismerkedhetsz meg.

Mik azok az archetípusok?

Olyan velünk született, ösztönszerű, a kollektív tudatalattiból érkező viselkedésminták, melyek életünk különböző fázisaiban és mindennapjaink különböző szerepeiben aktivizálódnak. Számos archetípusunk van, de közülük sok parlagon hever, nem használjuk, elnyomjuk őket. Ha ez megtörténik, akkor az elnyomott archetípus a tudatalattinkban dolgozik tovább, és ez előbb utóbb a személyiség fejlődésének elakadását, torzulását eredményezheti, amely kihat emberi kapcsolataira, egészségünkre, sorsunk alakulására.

A tanfolyam során a női jóga eszközeivel tárhatod fel magadban egy – egy archetípus energiaminőségét és a benne rejlő lehetőségeket, tudatosíthatod a velejáró veszélyforrásokat, hogy kontrollálhasd azokat. Mindez kulcs lehet számos elakadás feloldásához, nőiséged teljesebb megéléséhez és kibontakoztatásához.

A tanfolyam Elizabeth Davis – Carol Leonard: Életkör c. könyvére épül, annak anyagát ültetjük át a női jóga nyelvére.

A tanfolyamot tartja: Zagyva Enikő, Naliní női jóga oktató

Kezdete: 2018. szeptember 6.

Időpontja: csütörtökönként 18.00 – 19.30

 A tanfolyam ára 28 000 Ft (14 x 2000Ft), melyet két részletben is befizethetsz.

A tanfolyamra előzetes jelentkezés szükséges – ezt 2000 Ft előleg befizetésével teheted meg szeptember 3-ig a helyszínen vagy átutalással.

A tanfolyam minimun 6 fő részvételével indul.

 

Helyszín: Bamboo Beauty Szépség és Egészségház, Balance terem (6721 Szeged, Háló u. 3.)

 

További információ:

email: holdidojoga@holdidojoga.hu

tel: +36 20 482 9012

Facebook: Ezerarcú Nő