logo

Érzelmes nő!

Érzelmes nő!

Tetszik vagy sem, mi nők érzelmi alapon működünk. Érzelmeink a testünkben tárolódnak, és időről időre a pillanat töredéke alatt felbukkannak. Lehetnek kellemesek, sőt eufórikusak, de vannak olyanok is, amelyek a földhöz vágnak. Olykor túlcsordulnak, máskor elnyomjuk őket.

Ha odafigyelünk rájuk, érzelmeink olyan információkat közvetítenek, melyek segítenek bennünket a környezethez való alkalmazkodásban, a problémamegoldásban, életünk megfelelő mederben tartásában. Olykor nehéz és időbe telik megfogalmazni, mi is zajlik bennünk, nem is beszélve arról, hogy hogyan kezeljük őket. Mindenesetre, ha tudatosítod az érzelmeidet, már megtetted az első lépést az egyensúly felé. Régóta tudjuk ugyanis, hogy érzelmi harmónia nélkül nincs teljes egészség. Számos megfoghatatlan vagy kezelhetetlennek tűnő egészségi probléma mögött a feldolgozatlan érzelmek állnak. A női betegségek egész sora vezethető vissza elfojtott, meg nem élt vagy éppen túlreagált érzésekre. Érzelmi hullámvasútba kerülhetünk tinédzserként, gyermekszülés előtt vagy után, a menopauza idején – hogy csak néhányat említsek a női élet szakaszaiból. Lényegében életünk minden pillanatában impulzusok ezrei érnek bennünket, melyeket érzelmileg is leképezünk akár tudatosan, akár tudat alatt. Testünk azonnal jelez, s ha megtanuljuk e jelbeszédet, megfelelően fogunk reagálni. Így indulhat meg érzelmi testünkben a gyógyulás; enélkül a leghatékonyabbnak tartott terápiák is eredménytelenek maradnak. A jó hír, hogy igen sokat tudunk tenni érzelmi testünk karban tartásáért.

Ebben segít téged a Naliní női jóga is. Elméd elcsendesítésével, légzőgyakorlatokkal, célirányos jógapózokkal, és a női kör gyógyító energiáival támogat téged abban, hogy oly módon élhesd meg az érzelmeidet, amely előrevisz téged életed tanulási folyamatában.

A foglalkozásokon sorra vesszük az alapérzelmeket (öröm, szomorúság, félelem, harag, undor, meglepettség), azok fizikai és lelki megnyilvánulásait, gyakorlatokat végzünk az érzelmek felszabadítására, kontrollálására és elengedésére; valamint megtanulunk olyan mozdulatsorokat, melyekkel az érzelmek szabad áramlását tesszük lehetővé teljes testünkben, annak minden rétegében.

A foglalkozásokat tartja: Zagyva Enikő, női jóga és yin jóga oktató

A foglalkozások időpontja: 2021. szeptember 06 – október 25. között hétfőnként 18.00 – 19.30

Helyszín: Bamboo Beauty Szépség- és Egészségház, Szeged, Háló u 3.

A tanfolyam ára: 18000 Ft / 8 alkalom

Jelentkezés: 2000 Ft előleg befizetésével (átutalással vagy személyesen)

Jelentkezési határidő: 2021. szept. 02.