logo

Endo-terápiás gyakorló női jóga tanfolyam

Endo-terápiás gyakorló női jóga tanfolyam

 

Mi az az endometriózis?

Ha ezt az oldalt olvasod, már valószínűleg érintett vagy valamilyen formában, azaz tudod, miről van szó. Ha pusztán kíváncsiságból böngészed a leírást, akkor részletesebb ismertetőt találsz erről az egészségi állapotról pl. ITT.

Az endometriózis az otthont kereső női energiák segélykiáltása, amely napjainkban mintegy 176 millió (!) nőt érint a világon, vagyis valami olyanra hívja fel a figyelmünket, amellyel foglalkoznunk kell!

Még a nyugati orvoslás is látja a szükségét annak, hogy a test gyógyítását ki kell egészíteni a lélek egyensúlyának, az energetikának a helyreállításával, mert a kettő csak együtt eredményes:

„… az endometriózisnál nem elég csak a hormonokról beszélni, hanem nagyon sok minden mással is foglalkozni kell azért, hogy valaki tartósan meggyógyuljon: az étkezés, a stresszoldás, a neurálterápia, a lelki dolgoknak a rendbetétele is fontos.” Dr Kovács Zoltán (A teljes cikket lásd ITT)

Az Endo-terápiás tanfolyammal egy plusz lehetőséget szeretnék nyújtani a hozzám forduló, endometriózissal élő nőknek arra, hogy a tematikus Naliní tanfolyamokon kívül, azokat kiegészítve speciálisan az endometriózis fizikai és lelki vonulatait célozva gyakorolhassanak. Megértő női közösségben a női jóga eszközeivel, gyógyító női energiák segítségével juthatnak el nőiségük azon aspektusához, amely az endometriózison keresztül szól hozzájuk.

A tanfolyam 6 alkalma során a Naliní női jóga és a yin jóga eszközeivel tisztogatjuk majd az utat, amely elvezethet a vágyott célhoz: az endometriózisból való kigyógyuláshoz. Dolgozunk a testtel, hogy csökkenthesd a fájdalmas fizikai tüneteket, és dolgozunk a lélekkel, amely a testeden keresztül szól hozzád, üzen neked, kéri a segítségedet.

„… a természetben minden a túlélés érdekében történik, így van ez az embernél, az emberi szervezetben is. Egy elváltozás kialakulási okainál figyelembe kell vennünk programozó és kiváltó eseményeinket. Sherlock Holmesként kell részt vennünk a játékban. A játék célja, hogy megfejtsünk kódokat, azaz tudatossá váljunk olyan tudatalatti programokra, hiedelmekre, amik a testünket és a körülményeinket irányítják. A kód megfejtése, azaz a tudatos szintre emelés, kinyit egy ajtót a tovább jutáshoz, körülményeink változásához vagy éppen a spontán gyógyuláshoz. „Amint bent, úgy kint.” „Amilyen a mikrokozmosz, ugyanolyan a makrokozmosz.” Ez a játék több puzzle darabból áll és sosem tudhatjuk, hogy melyik puzzle darabka adja majd ki a teljes képet, ezért érdemes nyitottnak lennünk, megfigyelővé válnunk.”

(A teljes cikket ITT olvashatod. Érdemes!)

 

Érdemes részt venned a tanfolyamon, ha

  • már diagnosztizálták nálad az endometriózis állapotát
  • még nincs diagnózis, de több jel (fájdalmas és/vagy rendszertelen menstruáció, krónikus kismedencei fájdalom, a puffadás, fájdalmas széklet- és vizeletürítés, fájdalmas szexuális együttlét) is arra mutat, hogy esetleg nálad is ez húzódhat meg a háttérben
  • már túlestél egy- vagy több műtéti beavatkozáson, és nagyon szeretnéd megelőzni a továbbiakat
  • szeretnél javítani életed minőségén és endóval együtt is teljes értékű nőnek érezni magad.

A tanfolyamot tartja: Zagyva Enikő, Naliní női jóga és Yin jóga oktató

A tanfolyam időtartama: 2020. augusztus 04 – szeptember 07.

Időpontja: péntekenként 18.00 – 19.30

A tanfolyam ára: 14 000 Ft

A tanfolyamra előzetes jelentkezés szükséges – ezt 2000 Ft előleg befizetésével teheted meg július 31-ig a helyszínen vagy átutalással.

Helyszín: Bamboo Beauty Szépség és Egészségház,  Balance terem (6721 Szeged, Háló u. 3.)

További info: +36 20 482 9012; holdidojoga@holdidojoga.hu

Facebook: Endo-terápiás gyakorló női jóga tanfolyam