logo

Életfeladatok, életminták

Életfeladatok, életminták

Találkoztál már olyan emberekkel, akik újra és újra elkövetik ugyanazokat a hibákat? Vagy az ellenkezőikkel: akik mindent megtesznek, hogy változtassanak az életükön, valahogy mégsem sikerül?

Mi a helyzet azokkal, akiknek szemlátomást tökéletes az élete, aztán egyszer csak felrúgnak mindent, és a környezetük számára érthetetlen életmód felé fordulnak?

Lehet, hogy azt látod, családotokban ismétlődő minták bukkannak fel generációk során, és nem érted, miért nem lehet ebből kilépni?

Úgy érzed, kilógsz a családból, csodálkozol, hogyan kerültél oda, hiszen te annyira más vagy, másként gondolkozol?

Egyesek szerint a környezetünk alakít bennünket, mások szerint a genetika határozza meg, milyenek vagyunk.

Hogy is van ez? Miért is van mindez? Mi van akkor, ha egy jóval magasabb cél húzódik meg a viselkedési minták mögött? Ha ez egy lecke, amely az életcélunk felé terel bennünket?

Ezek, s ezekhez hasonló kérdések alkotják a 11 alkalmas Naliní női jóga tanfolyam vezérfonalát. A válaszokat Steve Rother Életfeladatok, életminták c. könyve – és természetesen saját megéléseink – alapján boncolgatjuk, ízlelgetjük. Minden alkalommal egy – egy lehetséges életfeladatot járunk körül, s a női jóga eszközeivel támogatjuk meg, segítjük a kibontakozását, és dolgozunk az akadályok elhárításán, hogy rátalálhass az utadra, vagy ha már azon jársz, még tudatosabban élhesd azt meg.

A tanfolyamot tartja: Zagyva Enikő, Naliní női jóga és Yin jóga oktató

Kezdete: 2019. szeptember 05.

Időpontja: csütörtökönként 18.00 – 19.30

A tanfolyam ára 22 000 Ft (11 x 2000Ft)

A tanfolyamra előzetes jelentkezés szükséges – ezt 2000 Ft előleg befizetésével teheted meg augusztus 28-ig a helyszínen vagy átutalással.

Helyszín: Bamboo Beauty Szépség és Egészségház, Balance terem (6721 Szeged, Háló u. 3.)

További info: +36 20 482 9012; holdidojoga@holdidojoga.hu

Facebook: