logo

Bennünk élő istennők

Bennünk élő istennők

 

Istennők márpedig vannak, minden nőben!

Miközben próbálunk megfelelni a társadalmi szerepelvárásoknak, ösztöneink, belső hajtóerőink gyakran lázadoznak ellenük. Ilyenkor rossz szemmel néznek ránk, de legalábbis hisztisnek, különcnek tartanak, vagy mi kezdjük ostorozni saját magunkat. Ha azonban alaposabban szemügyre vesszük e zsigeri késztetéseket, rájövünk, hogy egyáltalán nem egyedi a bennünk megszólaló hang, az erő, amely más útra vinne. Ott munkálnak minden nőben, még ha más – más formában is jelennek meg, mert ezek az erők a közösből, a kollektív tudatalattiból táplálkoznak.

A női psziché rendkívül összetett, nem lehet egyetlen egységes öntőformába kényszeríteni, de vannak jellemvonások, viselkedéstípusok, amelyek generációról generációra jelen vannak egymástól földrajzilag és fizikailag teljesen elszigetelt nők esetében is. Ezek olyan archetípusok, melyek nagyon jól leírhatók, megszemélyesíthetők a görög istennők alakjával. Történetükből közös női tapasztalat igazsága cseng ki, ezért lehet számos „aha” élményünk történetüket olvasva, ezért érezhetjük úgy, hogy személyesen hozzánk szólnak, sőt személyesen rólunk szólnak.

Artemisz, Athéné, Hesztia, Démétér, Héra, Perszephoné és Aphrodité – e hét istennőt hívjuk meg a tanfolyamra, az általuk képviselt viselkedésmintákat, hatóerőket aktivizáljuk vagy tanuljuk meg kordában tartani a női jóga eszközeivel.

Ha részt veszel a tanfolyamon:

  • képes leszel jobban megérteni magadat, viselkedésedet, reakcióidat, kapcsolataidat szüleiddel, a gyerekekkel, más nőkkel és férfiakkal
  • magyarázatot kapsz arra, miért van az, hogy ami az egyik nőt kielégíti, örömmel tölti el, az a másikat, frusztrálja, dühíti, kiborítja
  • fejlődik érzelmi intelligenciád, könnyebben eligazodsz közösséged szociális útvesztőiben
  • nyitottabb, megértőbb, elfogadóbb leszel, amely kulcs lehet számos konfliktushelyzet feloldásához, megoldásához
  • teljesebb képet kapsz nőiséged mélyebb rétegeiről
  • sorvezetőt kapsz erősségeidhez és gyengeségeidhez
  • segítséget kaphatsz ahhoz, hogy rátalálj az igazán neked való feladatokra, életpályára
  • kibontakoztathatod értékeidet
  • felismerheted lehetőségeidet.

 

A tanfolyam dátuma: 2019. március 21 – május 16.

Tanfolyami napok: csütörtökönként 18.00 – 19.30

Tanfolyamot tartja: Zagyva Enikő Nalíni női jóga oktató, Yin jóga oktató

A tanfolyam ára 16 000 Ft (8 x 2000Ft)

A tanfolyamra előzetes jelentkezés szükséges – ezt 2000 Ft előleg befizetésével teheted meg március 18-ig a helyszínen vagy átutalással.

A tanfolyam minimum 6 fő részvételével indul.

Helyszín: Bamboo Beauty Szépség és Egészségház, Balance terem (6721 Szeged, Háló u. 3.)

További info: +36 20 482 9012; holdidojoga@holdidojoga.hu

Facebook: Bennünk élő istennők