logo

Baba behívó

Baba behívó Naliní női jóga tanfolyam

 

Lehet, hogy már ott kopogtat az ajtódon leendő gyermeked lelkecskéje, csak be kell engedned, de te nem találod a kulcsot. Lehet, hogy még nem jött el az idő, mert még más feladataid vannak. Lehet, hogy közel már a cél, de energetikailag még készülnöd kell rá.

Bármi is az oka, hogy akadályba ütközöl az anyává válással kapcsolatban, megéri esélyt adni a női energiák gyógyító erejének.

A Naliní női jóga finoman, a saját tested és lelked által diktált tempóban élesztgeti szunnyadó női energiáidat, fogja vissza a túlpörgött női minőségeidet, tisztítja meg az energiacsatornákat, erősíti fel intuíciódat, és támogat meg a női kör gyógyító erejével.

Az eredményességhez időre van szükség, azt hiszem, ezt neked nem kell bizonygatnom. Gyere el, próbáld ki, mit ad neked a Naliní női jóga.

A foglalkozásokon körbejárjuk a téma minden aspektusát – jó sok van belőlük – célirányos gyakorlatokat végzünk és relaxációval mélyítjük el, építjük be az órán megszerzett, átélt ismereteket.

A tanfolyamra folyamatosan be lehet csatlakozni, de mindenképpen javasolt a rendszeresség. Azaz, ha először csak szeretnéd kipróbálni, válts alkalmi jegyet. Ha tetszik, akkor négy-, illetve nyolcalkalmas bérletre fizethetsz elő. A tanfolyam nem ér véget nyolc alkalom után, érdemes maradni további foglalkozásokra is, hiszen mindig újabb információhoz juthatsz, és a közös jógázás hozzásegít, hogy női energiáid egyre hatékonyabban működjenek.

1 alkalom 1,5 óra

8 alkalom 16000 Ft

A foglalkozásokat tartja: Zagyva Enikő, okleveles Naliní női jóga oktató

A tanfolyam minimum 6 fő részvételével indul.

Helyszín: egyeztetés alatt a csoport létszámának megfelelően

További információ:

E-mail: holdidojoga@holdidojoga.hu

Telefon: +36 20 482 9012