logo

A Hold arcai

A Hold arcai

A Holdhoz számos rejtély, misztikum és félelem kapcsolódik, holott ha megértjük nyelvezetét, helyreállítjuk a hozzá fűződő természetes kapcsolatunkat, rájövünk, hogy az egyik legnagyobb segítőnk az életben.

Női princípiumot képvisel, nem is csoda, ha mi nők különösen szenzitívek vagyunk a Hold hatásaira. Ezt a szenzitivitást sokan köszönettel visszaadnák annak, akitől jön. Pedig mindössze arról van szó, hogy elcsúszott a mindennapi életünk ritmusa a Hold fázisokétól, s ennek a harmóniának a felborulását szenvedjük meg.

Némi odafigyeléssel, apró lépésekkel is sokat tehetünk az elveszett egyensúly visszaállításáért még ebben a teljesen Hold ellen ható mai világrendben is. Amint megtapasztalod a Hold támogató erejét egy – egy ilyen apró lépés eredményeképp, semmi sem lesz képes visszatartani attól, hogy tovább haladj az úton és megtaláld igazi nőiségedet, s örömmel éld meg annak minden aspektusát. Csodálkozni fogsz, mennyi pozitív visszajelzést és megerősítést kapsz majd a környezetedtől is!

A Hold arcai 8 alkalmas tanfolyam során a jóga segítségével tanuljuk meg, hogyan kapcsolódhatunk a Hold energiájára. Hétről hétre a Hold aktuális fázisaihoz igazított ászana sorokat tanulunk és gyakorlunk, s tudatosítjuk a pózok és a holdenergia összefüggését, azok hatását testünkre, lelkünkre, érzelmeinkre és cselekedeteinkre.

A tanfolyam időzítése kiemelt jelentőségű, hiszen 2020 a Hold éve, sőt egy újhold és egy telihold fázis is egy – egy tanfolyami napra esik.
Igazán izgalmas ilyen együttállások mellett női körben, az ászanázás kifinomult tudatállapotában megtapasztalni a holdciklusok mindegyikének gyógyító erejét.

Mindemellett sok érdekességet, rejtélyt és hasznos információt kapsz a Hold és a női lét viszonyáról.

Hangolódj a Holdra a Holdidő jógakörrel!

A tanfolyam minimum 6 fő részvételével indul. Előzetes jelentkezés szükséges!

A tanfolyamot vezeti: Zagyva Enikő, Naliní női jóga és yin jóga oktató

A tanfolyam időpontja: 2020. szept. 10 – okt. 29.

Helyszín: Bamboo Beauty Szépség és Egészségház (6721 Szeged, Háló u. 3.), Balance terem

A tanfolyam ára: 18 000 Ft

Helyedet 2000 Ft előleg befizetésével biztosíthatod, a tanfolyami hozzájárulás fennmara része az első alkalommal rendezendő.

Amennyiben kifizeted a teljes tanfolyami díjat, de 1 – 1 alkalomra mégsem tudsz eljönni betegség vagy egyéb önhibádon kívüli ok miatt, lehetőséged van azt pótolni bármely másik női jóga órámon féléven belül.  Távolmaradásodat kérlek, mindenképpen jelezd – minél előbb, de minimum 1 nappal a foglalkozás előtt!!!

E-mail: holdidojoga@holdidojoga.hu

Telefon: +36 20 482 9012

Facebook: A Hold arcai