logo

Menstrupedia

MENSTRUPEDIA – Egy képregény, amelynek minden kiskamasz polcán ott a helye

Büszkén adom hírül, hogy a Holdidő jógakör lett a szegedi terjesztője a világhírű Menstrupedia kiadvány magyar változatának!

Egy fantasztikus képregény a nőség első lépéseiről kistinik lelkületére hangolva. Kedves történet, aranyos rajzok, nagyon fontos információk emészthető formában 83 oldalon.

Minden benne van, amit egy kiskamasz lánynak a serdülőkorról, a menstruációról, a formálódó női test egészségéről tudnia kell.

Már 18 országban jelent meg a díjnyertes kiadvány, amely Indiában született meg, egy olyan országban, ahol a menstruáció az egyik legerősebb tabutéma – volt!

A képregény sokat segíthet abban, hogy a kínos „felvilágosító” előadások helyett oldott légkörben zajló beszélgetések, felszabadult nevetés és tévhiteket eloszlató információcsere jöhessen létre

  • anyukák és lányaik között
  • a család valamennyi tagja között – beleértve az apukákat és fiútestvéreket is
  • tanárok és diákjaik között
  • barátnők között

Pillants bele ITT:

A magyar nyelvű verzió kiadója és a kapcsolódó magyar nyelvű holnap (https://menstrupedia.hu/) gondozója Dr. Farkas Eszter.

Az eredeti képregényről, és a hozzá kapcsolódó honlapról, cikkekről, filmecskékről, oktatóanyagokról itt olvashatsz bővebben:

https://www.menstrupedia.com/

Kiváló ajándék az első holdazáshoz közeledő lányok és lányos anyukák számára, de haszonnal forgathatják pedagógusok, védőnők, fiatalokkal foglalkozó segítő foglalkozású szakemberek is.

A képregény ára 3800 Ft. Szegedi raktárkészlet, illetve rendelés a Holdidő jógakörnél.

Ha érdekel a kiadvány, vagy kérdéseid vannak ezzel kapcsolatban, bátran keress a facebookon, írj emailt a holdidojoga@holdidojoga.hu címre vagy telefonálj a +36 20 482 9012-es számra.

Örömteli menstruációt kívánok minden nőnek!

Comments are closed.