logo

Holdudvar

A Holdidő jógakör vezérfonala a női egészség. Ez egy olyan sokrétű terület, hogy a teljes képalkotáshoz, sokszínű nőiségünk feltérképezéséhez, és női életünkben való magabiztos előrehaladáshoz fontos kitekinteni a jógán túlra is. A kapcsolódó életterületekről, tudományokról, megközelítésmódokról a tanfolyamokon is hallhattok, de hogy ne vesszen el a sok bába közt a gyerek, praktikusnak vélem a nem szigorúan jógás témákat külön oldalon tárgyalni.

Holdudvar néven létrehoztam egy csoportoldalt a Holdidő jógakör oldalán belül, amelyhez bárki csatlakozhat, aki számára fontos a női egészség – akár jógázik, akár nem –, s aki szeretne részleteket olvasni mindarról, amelyek a jógatanfolyamokon is szóba kerülnek (táplálkozás, tisztító kúrák, szertartások, ásványok, virágesszenciák, stb.)

A Holdudvar a jógakör oldalától függetlenül is látogatható, ezért arra buzdítalak benneteket, hogy bátran osszátok meg az arra érdemes bejegyzéseket nőtársaitokkal.

Örömmel veszem azt is, ha ti hívjátok fel a figyelmemet olyan dolgokra, személyekre, eseményekre, amelynek helye lehet az oldalon női egészséget támogató jellege révén.

Gyertek, gyertek hát a Holdudvaromba! Tudjátok, sok jó ember kis helyen is elfér.

Az oldalhoz ITT tudtok csatlakozni.

Comments are closed.