logo

Baba behívó csoport

Sokan fordultok hozzám, illetve a női jógához azzal a céllal, hogy megtámogassátok a gyermekvállalást (foganást és magzatmegtartást).

Ennek mindig nagyon örül a szívem, mert jó helyen kopogtattok 🙂

A Holdidős tanfolyamokon közvetve és közvetlenül, kimondva vagy kimondatlanul folyamatosan a női termékenységet segítő, gyógyító és egyensúlyban tartó energiákkal dolgozunk, amely elengedhetetlen feltétele a vágyott gyermek megérkezésének (is).

De tudnotok kell: nincs egységes recept! Ez egy út – kinek hosszabb, kinek rövidebb, attól függően, milyen viszonyban vagytok nőiségetekkel, hol tartatok az önfejlesztés folyamatában, illetve mit kell még megoldanotok az életetekben, hogy minden feltétel adott legyen a benneteket szülőnek választó lelkecske vagy lelkecskék leszületéséhez.

Az általam tartott tanfolyamok célja, hogy a nőiséget, termékenységet minél több oldalról, aspektusból támogassuk, gondozzuk. De bármilyen sok mozaikkocka helyretételére is törekszem, a foglalkozások időkeretének korlátai még így sem teszik lehetővé, hogy minden felmerülő kérdést átbeszéljünk.

Ezért hívtam életre a Baba behívó csoportot, amely egy olyan fórum lehet, ahol reményeim szerint egyre több olyan bejegyzést – cikkeket, eseményeket, kutatási eredményeket, gondolatébresztő lehetőségeket olvashattok, amely a babavárás témáját járja körül – nemcsak jógás szemszögből.

Amennyiben érintett vagy, vagy egyszerűen csak érdekel a téma, illetve szeretnél te is megosztani érdekes, hasznos információkat, tapasztalatokat, esetleg kérdéseid vannak, amelyekre szívesen fogadnál hozzászólásokat a csoport tagjaitól, csatlakozz!

Itt lehetőséged van választ kapni feltett és ki nem mondott kérdéseidre is, illetve megtapasztalni, hogy a női kör ereje sokkal többet képes adni, mint képzeled.

Csatalkozás a Baba behívó csoporthoz: ITT

Comments are closed.