logo

Baba behívó csoport

Sokan fordultok hozzám, illetve a női jógához azzal a céllal, hogy megtámogassátok a gyermekvállalást (foganást és magzatmegtartást).

Ennek mindig nagyon örül a szívem, mert jó helyen kopogtattok 🙂

A Holdidős tanfolyamokon közvetve és közvetlenül, kimondva vagy kimondatlanul folyamatosan a női termékenységet segítő, gyógyító és egyensúlyban tartó energiákkal dolgozunk, amely elengedhetetlen feltétele a vágyott gyermek megérkezésének (is).

De tudnotok kell: nincs egységes recept! Ez egy út – kinek hosszabb, kinek rövidebb, attól függően, milyen viszonyban vagytok nőiségetekkel, hol tartatok az önfejlesztés folyamatában, illetve mit kell még megoldanotok az életetekben, hogy minden feltétel adott legyen a benneteket szülőnek választó lelkecske vagy lelkecskék leszületéséhez.

Az általam tartott tanfolyamok célja, hogy a nőiséget, termékenységet minél több oldalról, aspektusból támogassuk, gondozzuk. De bármilyen sok mozaikkocka helyretételére is törekszem, a foglalkozások időkeretének korlátai még így sem teszik lehetővé, hogy minden felmerülő kérdést átbeszéljünk.

Ezért hívtam életre a Baba behívó csoportot, amely egy olyan fórum lehet, ahol reményeim szerint egyre több olyan bejegyzést – cikkeket, eseményeket, kutatási eredményeket, gondolatébresztő lehetőségeket olvashattok, amely a babavárás témáját járja körül – nemcsak jógás szemszögből.

Amennyiben érintett vagy, vagy egyszerűen csak érdekel a téma, illetve szeretnél te is megosztani érdekes, hasznos információkat, tapasztalatokat, esetleg kérdéseid vannak, amelyekre szívesen fogadnál hozzászólásokat a csoport tagjaitól, csatlakozz!

Itt lehetőséged van választ kapni feltett és ki nem mondott kérdéseidre is, illetve megtapasztalni, hogy a női kör ereje sokkal többet képes adni, mint képzeled.

Csatalkozás a Baba behívó csoporthoz: ITT

One thought on “Baba behívó csoport”

 1. Hey, It’s Mahmud here. Recently your website caught my attention while searching for similar domain names. After entering the website, It seems that your website is brand new or not complete yet. So I thought I should try to contact you by leaving a comment on your website. Because as a Freelancer, I provide WordPress-related services to my clients like:
  .
  1) Website Design & Development
  2) Theme Setup & Customization
  3) Speed Optimization
  4) Website Migration
  6) On-Page SEO Setup
  7) Malware Removal
  8) Landign Page Design
  9) Fix WordPress Errors
  10) WordPress Virtual Assistant
  .
  You can hire me through Upwork Marketplace using Upwork Direct Contact. This is a great way to hire a freelancer, especially one you don’t know. Because It’s safe for both clients and freelancers.
  .
  If you want to know more details, you can contact me via email or WhatsApp. You can also request a Free Consultation Service to find out what kind of improvements are needed for your websites. Thank you for your attention.
  .
  Best regards,
  Mahmud Ghazni
  Web Design & Developer
  WhatsApp: +8801322311024
  Email: mahmud.ghazni@yahoo.com

Leave a reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük